QUI SOM

timë® és una empresa jove amb un equip propi format per més de 30 professionals experts en les noves tecnologies en obra civil.

Andrés Sanz Mollà, gerent de timë®, els coordina i aporta més de 20 anys d’experiència en climatització de tot tipus. 20 anys d’experiència que fan que timë® proporcione als seus clients un servici integral cobrint totes les necessitats dels seus clients en tot el país.

​Abastem les següents divisions:

​Oficina

Eginyeria
Delineació
Àrea tècnica legal
Sociologia, Marketing i Publicitat
Interiorisme
Administració i finances

Climatització

Tècnics amb carnet RITE i manipulació homologada de gasos fluorats
Conductors per a fibra i xapa
Instaladors de coure
Mantenidors i reparadors titulats

Lampisteria

Lampistes titulats
Tubers
Soldadors
Mantenidors

Paleta i obra

Oficials de 1ª i 2ª
Pintors

Electricitat

Tècnics amb carnet de baixa i mitja tensió
Instaladors
Mantenidors

timë® solucions integrals acompanya al client des de la fase inicial d’ assesorament aconseguint així garantitzar la satisfacció en el resultat final dels nostres clients.

Som especialistes en l’execució de projectes integrals i comptem amb un servici d’atenció 24/7/365.

EL NOSTRE OBJECTIU

Les necessitats dels nostres clients ens impulsen a crear noves línees de negoci, d’aquesta forma timë® és expert en l’execució de projectes clau en mà-TURNKEY PROJECT. A més a més, timë® s’encarrega del seu posterior manteniment, la qual cosa es tradueix en un desl nostres trtes d’identitat com a companyia. Apostem per una cultura de creació de valor per als nostres clients. El pensament tècnic es reflexa en les nostres obres i el Know How  complementa les fases de disseny que es plasma en l’enginyeria de detall en obra. Estalviem recursos innecesaris i contribuïm a incrementar la productivitat.

timë® és referent en quan a l’execució de proyectes i implentacions d’oficines, hotels i comerços entre altres tipus de negoci.

QUÈ OFERIM

timë® és una empresa jove, amb un equip de més de 30 persones experts en noves tecnologies en instal.lacions. Per això hem estat i som capaços de treballar per a empreses de tots els tamanys.  Des de xicotetes pymes i franquiciats, fins a multinacionals. Des de Catalunya, Balears, Comunitat Valenciana i Múrcia fins a Andalusia, Madrid, País Basc i Astúries.

Qualsevol projecte, en qualsevol mercat adquat a les normatives de cada moment.

Quina és l’avantatge competitiva de timë®? Oferim un plus respecte a d’altres empreses de clima o de construcció. I és simple: escoltar als nostres clients permetent-los:

  • Planificar des de l’inici qualsevol part del seu projecte.
  • Adequar la seua oficina al clima local
  • Integrar xarxes ja existents o implantar en cualsevol moment millores a les seues seus o franquícies.

En síntesi: aportem solucions integrals, aconseguim millores en els resultats empresarials, recollim en un projecte únic les necessitats tèrmiques de cada empresa i donem solucions sense sorpreses a totes les necessitats en comunicacions, actuals y futures.

Com fem això possible? Perquè som la mateixa empresa la que ofereix i organitza les seues instal.lacions: climatizació, electricitat, terres, sostres, pintura, decoració, cables de dades o estructurats, així com tot tipus de treballs adicionales que necessite. Un per a tots. Només d’aquesta manera es pot guanyar temps i s’optimitzen els recursos econòmics i s’aconsegueix una millor qualitat en els acabats.

En timë® entenem que, actualment la climatització és essencial per el confort que els nostres clients soliciten. Per això, el nostre interés és adaptar-lo a les realitats climátiques de l’entorn.

GARANTIA DE QUALITAT

Cumplir amb els temps d’execució, amb la la qualitat en els acabats, la seguretat i la transparència en el projecte i el pressupost ens han posicionat entre les millors empreses del sector. I el secret és el compromís amb els nostres clients. Així de fàcil. Així de difícil. Un assesorament integral que garantitza, maximitza i assegura que el projecte estiga finalizat segons els càlculs realitzats i aprobats d’avant mà.

Per això, comptem amb un equip tècnic constituït per professionals d’àrees com l’enginyeria, la delineació, l’arquitectura, l’interiorisme, el clima, l’electricitat, la lampisteria, el marketing i l’administració d’empreses.